Δραστηριότητες

  • Αντιπροσωπείες και Χονδρικό Εμπόριο

Από το 1992 η εταιρία με έδρα την Κοζάνη δραστηριοποιείται στον χώρο της αντιπροσώπευσης, εμπορίας και διακίνησης προϊόντων παντοπωλείων, σούπερ μάρκετ, ζαχαροπλαστείων και αρτοποιείων. Το δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας εξυπηρετείται σε καθορισμένα δρομολόγια σε εβδομαδιαία βάση κατόπιν παραγγελιοληψίας. Στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας επίσης περιλαμβάνεται η ενημέρωση για τις προωθητικές ενέργειες των συνεργαζόμενων εταιριών.

Προ πενταετίας, η εταιρία επέκτεινε τις δραστηριότητες της στο χώρο της μαζικής εστίασης με ξεχωριστά δίκτυα πωλητών και μεγάλη γκάμα προϊόντων από κατεψυγμένα κρύα προϊόντα έως ξηρού φορτίου απευθυνόμενοι με αξιώσεις και σοβαρότητα, προτείνοντας λύσεις σε ταβέρνες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, fast foods κλπ.

Προ διετίας, διαφάνηκε στην εταιρία μια νέα πρόκληση, να είναι δηλαδή ίσως η μόνη εταιρία που διακινεί στους 4 νομούς της Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, Γρεβενών) προϊόντα retail και HO.RE.CA. και από κατεψυγμένα έως ξηρό φορτίο.

Πρόσφατα ξεκινήσαμε μια καινούρια δραστηριότητα στην αγορά μπαρ, καφετέρια, αναψυκτήριο, κυλικείο, μπουγάτσα κλπ. Έτσι σύντομα θα είμαστε σε θέση να καλύψουμε σχεδόν όλη την κρύα αγορά.

  • Υπηρεσίες Logistics

Κατόπιν επέκτασης της δυναμικότητας και του ανθρώπινου δυναμικού, η ΑΝΤΕΛ Α.Ε. προσφέρει τα τελευταία 3 χρόνια υπηρεσίες logistics στις εταιρίες Creta Farms, Arla, Torre και Condito.

Παράλληλα, αναλαμβάνεται η παραγγελιοληψία, αποθήκευση και διανομή σε ενδιαφερόμενες εταιρίες με προϊόντα κατάψυξης, συντήρησης και ξηρού φορτίου στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

  • Εισαγωγές Εξαγωγές

Η εταιρία ήδη εισάγει τακτικά ένα σύνολο προϊόντων από διάφορες χώρες της Ε.Ε., ενώ το ενδιαφέρον για νέες συνεργασίες που θα συμπληρώσουν και θα εμπλουτίσουν το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο είναι ενεργό.

Η ΑΝΤΕΛ ΑΕ ενδιαφέρεται για εξαγωγή των προϊόντων της στις γειτονικές βαλκανικές χώρες.