Συνεργασίες

 • Holchem Chemicals

Η ελληνική εταιρία Holchem Chemicals ιδρύθηκε το 1998 με σκοπό την παραγωγή απορρυπαντικών & χημικών προϊόντων. Το 2011 έγινε μία από τις λίγες εταιρίες στην Ελλάδα με δυνατότητα παραγωγής απολυμαντικών προϊόντων με την έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ). Η πιστοποίηση των προϊόντων από το Γενικό Χημείο του Κράτους, οι άρτιες εγκαταστάσεις, η εφαρμογή προτύπου ISO 9001:2008 σε όλα τα στάδια παραγωγής καθώς και ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων από τα εργαστήρια που διαθέτει, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων και τη βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής.

 • ΩΜΕΓΑ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία ΩΜΕΓΑ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε στην Καλαμάτα το 1978 και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση ελληνικών ρυζιών και οσπρίων.Προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις σύγχρονες προκλήσεις για να προσφέρουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα στους καταναλωτές μας.Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί κύριο μέλημά μας και με συνεχείς επενδύσεις, έρευνες και αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών μας προσφέρουμε στους καταναλωτές πάντα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών προϊόντα.

 • ΧΑΝΟΓΛΟΥ A.E.

Σήμερα η γκάμα των προϊόντων της απαρτίζεται από :

Χύμα και  συσκευασμένα κριτσίνια (σταρένια , ολικής αλεσης , δημητριακών , πολύσπορα)
Χύμα και  συσκευασμένα κριτσινάκια μπουκίτσες (σταρένιες , ολικής άλεσης , αλμυρές , με ελιά , με τομάτα , με ηλιόσπορο)
Χειροποίητα με ηλιόσπορο , καλαμπόκι καθώς και πρετσελ (σταρένιο , πολύσπορο)
Βουτήματα μελιού (πεταλάκι , μελένιο)
Σφολιάτα (γυαλάκι , φιογκάκι)
Σοκολάτα (καραμελωμένα , με νιφάδες ρυζιού)

Όλα τα προϊόντα παράγονται με αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά.Η εταιρία εγκαινίασε την νέα δεκαετία με προϊόντα υψηλής ποιότητας και σύγχρονων παραγωγικών μονάδων προσφέροντας το αυθεντικό παραδοσιακό μακεδονικό κριτσίνι στους καταναλωτές.

 • Gusto Dairy

H «Πρότυπος Γαλακτοβιομηχανία Πιερίας Α.Ε. Gusto Dairy» δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στην παραγωγή τυροκομικών προϊόντων και πιο συγκεκριμένα λευκών, κίτρινων τυριών και αναπληρωμάτων, ενώ ειδικεύεται σε προϊόντα food service.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2004 και έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να διακριθεί στο χώρο, παρέχοντας υψηλού επιπέδου γαλακτοκομικά προϊόντα και εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους παραγωγής.Στην Gusto Dairy δίδεται έμφαση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών, σε συνδυασμό πάντα με τη δημιουργία ενός πρότυπου εργασιακού περιβάλλοντος.

Για το σκοπό αυτό παρέχεται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων καθημερινής κατανάλωσης πλούσια σε θρεπτική αξία ακολουθώντας τις πιο αυστηρές διαδικασίες ασφάλειας και υγιεινής, ενώ παράλληλα υπάρχει σεβασμός στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, τηρώντας απαρέγκλιτα τις αξίες που διαχρονικά χαρακτηρίζουν την εταιρεία.

 Προϊόντα Γης Βοΐου

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008, με αρχικό σκοπό την αναβίωση και διατήρηση της παραδοσιακής καλλιέργειας φακής στο Βόιο, στη Βορειοδυτική Ελλάδα.

Σήμερα οι λειτουργίες της επιχείρησης, χτίζοντας στην επιτυχία του αρχικού project, αφορούν την παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία και διανομή οσπρίων που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή.

Το πάθος για την ορεινή και γόνιμη γη του Βοΐου και η “σωστή” καλλιέργεια της, μας οδήγησε στη δημιουργία μιας σύγχρονης μονάδας επεξεργασίας και συσκευασίας οσπρίων, στην οποία οι συμβεβλημένοι αγρότες, έχοντας λάβει τη σωστή καθοδήγηση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθ’ όλη την καλλιεργητική περίοδο, συγκεντρώνουν την παραγωγή τους.

Στόχος μας είναι η προσφορά οσπρίων κορυφαίας ποιότητας με υψηλή γευστική και διατροφική αξία.

 • ΠΡΟΒΟΓΑΛ

Η εταιρία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. «ΠΡΟΒΟΓΑΛ», με έτος ίδρυσης το 1971, συνδυάζοντας την οικογενειακή εμπειρία με τις σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας, σεβόμενη τις απαιτήσεις του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών παράγει τυροκομικά προιόντα σε συνέχεια μιας παράδοσης που ξεκίνησε με μεράκι το 1959 από την οικογένεια του Γεωργίου Νταμπίζα.

Με έδρα την Θεσσαλονίκη και σε συνεργασία με επιλεγμένους κτηνοτρόφους της κεντρικής Μακεδονίας συλλέγει εξαιρετικής ποιότητας αιγοπρόβειο γάλα.

 Galaxy-Μαβίδου & Υιοι ΟΕ

Η Galaxy-Μαβίδου & Υιοι ΟΕ με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, με υιοθέτηση συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο παραγωγής και ακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς παράγει και προωθεί προϊόντα ποιοτικά και ανταγωνιστικά για τους πελάτες.Ξύδι από σταφύλι, Ξύδι από μήλα, Ξύδι Βαλσαμικό, Χυμός λεμονιού & Lemon Dressing συμπληρώνουν ιδανικά κάθε φαγητό είτε της παραδοσιακής είτε της σύγχρονης κουζίνας .

 • ΛΑΔΑΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ε.

Από το 1997 η εταιρία ΛΑΔΑΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ε. επεξεργάζεται, τυποποιεί και εμπορεύεται επιτραπέζιες ελιές βασιζόμενη σε ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας.
Η επεξεργασία περιλαμβάνει ελιές όλων των ποικιλιών, πράσινες και μαύρες, σε όλους τους δυνατούς τύπους (ολόκληρες, εκπυρηνωμένες, τσακιστές, χαρακτές, ροδέλες, γεμιστές, μαριναρισμένες και πάστα ελιάς) με κύρια ποικιλία την πράσινη ελιά Χαλκιδικής Π.Ο.Π. που αποτελεί και το 70% των παραγόμενων προϊόντων της.

 Οινοποιία Κουτσοδήμου

Στην καρδιά του κάμπου της Νεμέας, σε μια περιοχή που ο μόχθος για την επιτυχία έχει ριζώσει χιλιάδες χρόνια τώρα, σε έναν τόπο που παράγει την προικισμένη και πολυδυναμική ποικιλία Αγιωργίτικο, βρίσκεται το νέο και υπερσύγχρονο οινοποιείο μας.

Κάθε επιτυχία οφείλεται σε μια απλή συνταγή. Η δική μας είναι η δυνατότητα επιλογής της καλύτερης πρώτης ύλης, μέσω των μακροχρόνιων στρατηγικών συνεργασιών μας με τοπικούς παραγωγούς.

Σε μια έκταση 6 στρεμμάτων συνολικής δυναμικότητας 70.000 HL, λειτουργεί η κάθετη οινοποιητική μας μονάδα, με νέες τεχνολογίες και ένα άρτια εκπαίδευμένο και εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό.Eδώ και 30 χρόνια, η εμπειρία μας, το ανθρώπινο δυναμικό μας, η χρήση τεχνολογιών αιχμής και το πάθος μας για συνεχή βελτίωση, εγγυώνται την παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας.

 • Παλτσίδης

Η Ελληνική Γαστρονομία Παλτσίδη Α.Ε. ιδρύθηκε το 1975 παρουσιάζοντας νέες γεύσεις ορεκτικών στο καταναλωτικό κοινό.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο δυναμικές μονάδες παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης τροφίμων τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Παρασκευάζει μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, επιδόρπια, μουστάρδες, κέτσαπ ,ιχθυηρά παστά και λαδιού, προϊόντα πίτσας και μεγάλη πρωτογενή παραγωγή κονσερβοειδών.Έτσι λοιπόν, η Ελληνική Γαστρονομία Παλτσίδη Α.Ε. έχοντας κατορθώσει μέσα από πολυετή πείρα της να συνδυάσει με επιτυχία την παράδοση με την τεχνολογική εξέλιξη σας προ(σ)καλεί να γευθείτε τις ξεχωριστές ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.

 • ΛΑΝΑΡΑΣ

Η Αφοί Ι. & Σ. ΛΑΝΑΡΑ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1948 και εχει έδρα τα Τρίκαλα.Βασική γραμμή και στόχος της, η συνεχής και ποιοτική αναβάθμιση αλλά και η ποικιλία προϊόντων.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις και μέθοδοι επεξεργασίας, ταχεία κατάψυξη, συσκευασία και αποθήκευση σε θαλάμους βαθιάς κατάψυξης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των κατεψυγμένων προϊόντων ΛΑΝΑΡΑΣ που φτάνουν πάντα φυσικά… στο πιάτο σας!

 • ΑΚΤΙΝΑ

Η ΑΚΤΙΝΑ ιδρύθηκε το 1995 με στόχο να αποτελέσει συνεργάτη και σύμμαχο του επαγγελματία ζαχαροπλάστη και αρτοποιού, προσφέροντάς του μια συνεχώς διευρυνόμενη ποικιλία από ποιοτικά προϊόντα.

Στο πέρασμα των χρόνων, η ΑΚΤΙΝΑ κατάφερε να αναγνωριστεί ως κορυφαία εταιρία στον τομέα της και να γίνει ο κύριος προμηθευτής ζαχαροπλαστείων, αρτοποιείων, βιομηχανιών, μικρών παραγωγών, ξενοδοχείων, εστιατορίων και προμηθευτές catering. Η ΑΚΤΙΝΑ έχει ισχυρή παρουσία στην κατηγορία της σοκολάτας, της κουβερτούρας και της συνθετικής σοκολάτας.

Διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά από πραλίνες, σιρόπια παγωτού, ροφήματα, μείγματα ζαχαροπλαστικής, επιδόρπια, κρέμες ζαχαροπλαστικής, επικαλύψεις για διακόσμηση γλυκών, προϊόντα για στήριξη ζαχαροπλαστικών δημιουργιών και πρώτες ύλες.

Η AKTINA προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής και σταθερής ποιότητας και δεσμεύεται στη χρήση πρώτης τάξεως πρώτων υλών σε κάθε προϊόν, εξασφαλίζοντας τον ποιοτικό έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

Η πλειοψηφία των προϊόντων παράγεται στην Ελλάδα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα της διεθνούς βιομηχανίας τροφίμωv.

 • Luigi

Καφές, ένα πάθος αιώνων.

To 1901, o Μιλανέζος Luigi Bezzera κατοχύρωσε την πρωτότυπη διαδικασία παραγωγής καφέ espresso, με τίτλο “Καινοτομίες στην μηχανή με την οποία προετοιμάζονται και σερβίρονται γρήγορα ροφήματα καφέ.” Αυτή ήταν και η πρωτότυπη μηχανή espresso αλλά και η πρώτη μηχανή στην έκθεση του Μιλάνου, Fiera Milano. Λίγα χρόνια αργότερα, η πατέντα εξαγοράστηκε και έτσι ξεκίνησε η βιομηχανική παραγωγή μηχανών espresso.

Η διάσημη στοά του Μιλάνου, Galleria Vittorio Emmanuele II, προς τιμήν του πρώτου βασιλιά της Ιταλίας, αρχικά σχεδιάστηκε το 1861 και κατασκευάστηκε μεταξύ του 1865 και του 1877. Αποτελείται από δύο στοές οι οποίες τέμνονται δημιουργώντας ένα οκτάγωνο καλύπτοντας τον δρόμο που συνδέει την Piazza del Duomo και την Piazza della Scalla στο κέντρο του Μιλάνου.

Στην Ιταλία, η αύξηση της κατανάλωσης espresso συνδυάστηκε με την αστικοποίηση. Τα espresso bars ήταν ένα μέρος διασκέδασης. Οι τιμές του καφέ ελέγχονταν από τις τοπικές αρχές, εφόσον η κατανάλωση γινόταν “στα όρθια”, και έτσι ενισχύονταν η γρήγορη “ορθάδικη” κουλτούρα – “espresso culture.”

Ο CAFFE LUIGI έχει τις ρίζες του πίσω στο 1901 στην Galleria, στο Μιλάνο. Εμπνευσμένος από τον Luigi Bezzera, τον εφευρέτη της μηχανής espresso, και τον καφέ στην Galleria, στο Μιλάνο. Ένα διάσημο μέρος για διασκέδαση… και για να απολαύσεις τον “Supremo Espresso Milanese”.

 • LAKY

Χρησιμοποιούμε την εικοσιπενταετή εμπειρία μας στην παραγωγή εξειδικευμένων τροφών κατοικιδίων, για να μετατρέψουμε το πάθος μας για τα κατοικίδια σε υψηλής ποιότητας τροφές.

Με τη χρήση πρώτων υλών υψηλής ποιότητας και πεπτικότητας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, στοχεύουμε στη δημιουργία τροφών που συμβάλουν στην υγεία και τη ζωντάνια των κατοικιδίων σας .

Παρακολουθούμε κάθε σύγχρονη εξέλιξη στον τομέα της διατροφής των κατοικιδίων, ενώ το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, διαμορφώνει με φροντίδα συνταγές που προσφέρουν ισορροπημένη διατροφή καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη του κατοικιδίου σας.

 • El Greco

Μια δημιουργία της εταιρείας μπαχαρικών και αρωματικών βοτάνων Μπαγκατζούνης που 40 χρόνια μοιράζει άρωμα και γεύση σε Κοζάνη, Ελλάδα και εξωτερικό, με προϊόντα παραδοσιακά και καινοτόμα, πάντα πιστοποιημένα και πάντα εξαιρετικής ποιότητας.

Έμπνευσή της νέας σειράς, ο ανήσυχος Έλληνας, ο ταξιδευτής, ο El Greco ο άνθρωπος που περιπλανιέται στον κόσμο από τον Οδυσσέα και το Μέγα Αλέξανδρο, έως τον Δομίνικο Θεοτοκόπουλο και τον Κωνσταντίνο Καβάφη και μαζί του φέρνει τις γεύσεις και τα αρώματα της μεσογείου, ενώ παράλληλα επιστρέφει στους Έλληνες την γνώση και την εμπειρία άλλων πολιτισμών.

Έτσι, η σειρά συνδυάζει την μεσογειακή βοτανική παράδοση, με τα αρώματα και τα υλικά της ανατολής για να δημιουργήθουν προϊόντα με ποιοτικές φυσικές πρώτες ύλες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία νέα κουλτούρα βοτανικών ροφημάτων και τσαγιού, που θα βασίζετε σε φυσικές πρώτες ύλες, και θα προσφέρει ωφέλεια και υγιεινή απόλαυση για όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι ποικίλες ανάγκες  του σύγχρονου ανθρώπου για αποτοξίνωση,χαλάρωση, για αδυνάτισμα, η επιταγή της σύγχρονης ιατρικής για ποικίλη λήψη αντιοξειδωτικών ουσιών και πολυφαινολών, μπορούν εν μέρει να καλυφθούν από τα ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΑ συστατικά της σειράς El Greco!

 • Τσαουσίδης Α.Ε.

Μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας κρέατος στην Ελλάδα, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των επαγγελματιών που αναζητούν γρήγορες αλλά πάνω απ’ όλα ποιοτικές λύσεις στην κουζίνα τους. Σήμερα τα προϊόντα της εταιρείας «Τσαουσίδης Α.Ε.» εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρείες μαζικής εστίασης στο fast & slow food, αλλά και σε εστιατόρια του εξωτερικού. Η φιλοσοφία της επιχείρησης είναι το τρίπτυχο ποιότητα, ασφάλεια, σταθερότητα και διαθέτει μια από τις πλέον σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας κρέατος με μια εξειδίκευση στα έτοιμα ψημένα προϊόντα.

 • Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ

Η Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ με έδρα τα Ιωάννινα και 35ετή παρουσία στον κλάδο της πτηνοτροφίας κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των εταιριών της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων, παρέχοντας στον καταναλωτή υψηλής ποιότητας προϊόντα μέσα από ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα πρωτογενούς παραγωγής, μεταποίησης και διανομής. Τα κύρια αντικείμενα της Νιτσιάκος περιλαμβάνουν την παραγωγή και εμπορία μιας ευρείας γκάμας προϊόντων κοτόπουλου, κουνελιού, ζωοτροφών για παντός τύπου κτηνοτροφική εκμετάλλευση, τροφών για σκύλους και γάτες, και οργανικών λιπασμάτων.

 • 3Μ/Scotch-Brite

Το εμπορικό σήμα 3Μ αναγνωρίζεται και το εμπιστεύονται παγκοσμίως. Το εμπορικό σήμα Scotch-Brite™ είναι επίσης πρωτοπόρο στην αγορά σε ό,τι αφορά τον καθαρισμό του σπιτιού.

 • ΑΛΤΕΡΡΑ Α.Ε.

Η ΑΛΤΕΡΡΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών. Το 2005 δημιούργησε μονάδα επεξεργασίας και βαθιάς κατάψυξης φρούτων και λαχανικών στην περιοχή των Γιαννιτσών Πέλλας, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 60.00τμ, η οποία έχει σχεδιαστεί και λειτουργεί με τη χρήση τεχνολογικού εξοπλισμού αιχμής.

 • Αλουμίνιον Θαλασσινός

Η εταιρία Αλουμίνιον Θαλασσινός ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στο χώρο της συσκευασίας των τροφίμων το 1985 με την μεταποίηση αλουμινόχαρτου και διαφανούς μεμβράνης. Από τότε διεύρυνε τη γκάμα των προϊόντων της με σκοπό να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της συσκευασίας των τροφίμων. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και ελέγχονται αυστηρά και τηρούν τους κανονισμούς της Ε.Ε. για να έρθουν σε επαφή με τα τρόφιμα.

 • Arla Foods

Τα προϊόντα της Arla Foods πρωτοεμφανίζονται στην Ελλάδα το 1975. Σήμερα, η Arla Foods προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στις αγορές βουτύρου, τυροκομικών και κρέμας γάλακτος, καλύπτοντας την ελληνική αγορά και τον Έλληνα καταναλωτή τόσο με άριστη ποιότητα όσο και με υπέροχη γεύση.

 • Αρμενάκη

Η βιομηχανία μπισκότων Αρμενάκη ιδρύθηκε το 1980. Η εταιρία διαθέτει μεγάλη προϊοντική γκάμα μπισκότων υψηλής ποιότητας, τα οποία συσκευάζει σε 3 τύπους, ενώ παράλληλα προσφέρει τα προϊόντα ατομικής συσκευασίας με τη δυνατότητα ιδιωτικής ετικέτας.

 • Biner Export Ltd

Η εταιρία Biner Export Ltd ιδρύθηκε το 1999 στο Blagoevgrad, με δραστηριότητα την επεξεργασία και εμφιάλωση σπορελαίων. Ο κύριος όγκος παραγωγής της εταιρίας εξάγεται στην ευρωπαϊκή αγορά.

 • CONDITO Α.Ε.Β.Ε.

Οι δραστηριότητες της Condito A.E.B.E. ξεκίνησαν το 2001 στη Θεσσαλονίκη με την παραγωγή, συσκευασία και διάθεση εδεσμάτων. Στα προϊόντα της εταιρίας περιλαμβάνονται μια μεγάλη ποικιλία Ελληνικών και Ευρωπαϊκών τύπων σαλάτας, μουστάρδα, κέτσαπ, μαγιονέζα, sauces και dressings.

 • CSM Hellas

Η CSM Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου CSM, με μια εξαιρετικά ευρεία προϊοντική γκάμα. Στηριζόμενη σε μια πλούσια κληρονομιά εμπειριών και τεχνογνωσίας, η CSM Hellas αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία διάθεσης πρώτων υλών λιπαρών, αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής στην ελληνική αγορά.

 • ΓΙΩΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Οικογενειακή επιχείρηση, η οποία από το 1953 ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων. Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας εγγυάται την ποιότητα των Ελληνικών παραδοσιακών τυριών, με επιλεγμένα γάλατα που συλλέγονται από τους πρόποδες του Ολύμπου μέχρι και την ορεινή Σαμαρίνα. Με στόχο τη σταθερή και υψηλή ποιότητα, την απαράμιλλη γεύση των προϊόντων και τις πρωτοποριακές συσκευασίες δημιουργήθηκε το τυροκομείο στην Ελασσόνα, στους πρόποδες του Ολύμπου.

 • Deli-Fish SA

Η Deli-Fish SA ιδρύθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη. Κύρια δραστηριότητα της είναι η παραγωγή, επεξεργασία και εμπορία ψαρικών. Η εταιρία έχει αναπτύξει μια μεγάλη γκάμα καπνιστών, αλίπαστων και μαριναρισμένων προϊόντων απευθυνόμενη τόσο σε καταναλωτές όσο και επαγγελματίες στο χώρο του τροφίμου.

 • ΕΛΑΪΣ

H ΕΛΑΪΣ είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον τομέα των ελαιουργικών προϊόντων και προϊόντων τομάτας στην Ελλάδα, με κυρίαρχη παρουσία στον χώρο των τροφίμων. Από το 1920, η ΕΛΑΪΣ, μπαίνει στο ελληνικό σπίτι προσφέροντας τις πιο ολοκληρωμένες γευστικές προτάσεις με επωνυμίες όπως Βιτάμ, Άλτις, Becel, Pummaro, Knorr, Hellmann’s. Συνεργάτης της Unilever από το 1962 και μέλος του Ομίλου Unilever από το 1976, η ΕΛΑΪΣ γνωρίζει τη σημασία της σωστής και ισορροπημένης διατροφής καθώς και την άμεση σχέση της με την ποιότητα ζωής.

 • Ερμής – Χαρισιάδης

Η εταιρεία Ερμής – Χαρισιάδης δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων και ποτών τα τελευταία 30 χρόνια. Απευθύνεται στην τροφοδοσία πλοίων, στα αεροπορικά catering, την προετοιμασία ανθρωπιστικών αποστολών, τους χώρους μαζικής εστίασης, ξενοδοχείων, στρατού καθώς και την προμήθεια δημοσιών ιδρυμάτων και υπηρεσιών.

 • ΚΑΛΛΑΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ

Η εταιρία ΚΑΛΛΑΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ ιδρύθηκε το 1967, με δραστηριότητες την εισαγωγή και το εμπόριο πρώτων υλών τροφίμων για ζαχαροπλαστική, γαλακτοκομικά προϊόντα, σοκολατοποιία, μπισκοτοποιία, παγωτά, αρτοποιία, αλλαντοποιία, μαζική εστίαση κ.α.

 • Κασίδης Α.Ε.

Η εταιρία Κασίδης Α.Ε. εδρεύει στη Λάρισα και προσφέρει μια ευρεία γκάμα νωπών κρεάτων και κατεψυγμένων κρεατοσκευασμάτων στοχεύοντας στην εξυπηρέτηση της αγοράς fast food, εστιατορίων, ξενοδοχείων κλπ.

 • ΜΑΧΙ Α.Ε.Β.Ε

Η βιομηχανία ΜΑΧΙ Α.Ε.Β.Ε ιδρύθηκε το 1988, στην Κατερίνη. Δραστηριοποιείται και πρωτοστατεί στον κλάδο της παραγωγής προϊόντων χάρτου οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, καθώς και στην εμπορία μιας γκάμας ειδών οικιακής χρήσης που καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες του σπιτιού.

 • Μπαγκατζούνης Μ. & Υιοί ΑΕΒΕ

Η Μπαγκατζούνης Μ. & Υιοί ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1976 αποτελώντας την πρώτη εταιρεία συσκευασίας μπαχαρικών στην Δυτική Μακεδονία.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται σε κομβικό σημείο στο Βατερό Κοζάνης. Η προϊοντική γκάμα της εταιρίας περιλαμβάνει μπαχαρικά, αποξηραμένα λαχανικά, αρωματικά φυτά και βότανα.

 • Μύλοι Θράκης

Η εταιρία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση μιας ευρείας γκάμας αλεύρων και βελτιωτικών καλύπτοντας τις εξειδικευμένες ανάγκες του επαγγελματία στο χώρο του αρτοποιείου, ζαχαροπλαστείου, εστιατορίου, ξενοδοχείου.

 • Όμηρος Α.Ε.

Η εταιρία Όμηρος Α.Ε. ιδρύεται το 1998 στην Κατερίνη σε ένα χώρο συνολικής έκτασης 14.000 τμ. με σκοπό την επεξεργασία, παραγωγή και διακίνηση κατεψυγμένων αλιευμάτων.

 • ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ

Η ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ είναι μια παραγωγική και εμπορική εταιρία με ιστορία που μετρά ήδη 37 χρόνια. Κατά κύριο λόγο παράγει και διανέμει γαλακτοκομικά προϊόντα: τυριά, γάλα, βούτυρο.

Tα κυριότερα brand names που αντιπροσωπεύει και διακινεί πανελλαδικά είναι: Kerrygold, Ήπειρος, Adoro και Dirollo.

 • Sugartia ΕΠΕ

Η Sugartia ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2009 ως το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ έμπειρων στελεχών της ελληνικής αγοράς και της γερμανικής εταιρίας Pfeifer & Langen KG. Σκοπός της εταιρίας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και η επέκταση του μεριδίου στην εγχώρια και την διεθνή αγορά.

 • Τάνη

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1990 από την οικογένεια Τάνη και ξεκίνησε να λειτουργεί από το 1993 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην περιοχή της Σκύδρας. Οι εγκαταστάσεις φτιάχτηκαν εξ’ αρχής για την παραγωγή τροφίμων. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι τόσο η παραγωγή προϊόντων που βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές και παρασκευάζονται με σύγχρονο τρόπο, όσο και η παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και η παρουσίασή τους στην εθνική και διεθνή αγορά.

 • ΤΥΡΑΣ Α.Ε.

Η Βιομηχανία Γάλακτος ΤΥΡΑΣ Α.Ε. με την πολύχρονη πείρα της παράγει γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα γάλακτος στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στο 5ο χιλιόμετρο Τρικάλων – Πύλης. Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται χύμα, τυποποιημένα και σε συσκευασίας catering προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλες τις γαστρονομικές ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών.

 • TORRE-COOPERLAT ABEE

Η Εταιρεία TORRE-COOPERLAT ABEE ιδρύθηκε το 1975 και από τότε δραστηριοποιείται με επιτυχία στην παραγωγή παγωτών και εμπορία γαλακτοκομικών και φυτικών προϊόντων UHT, παρουσιάζοντας διαρκή ανοδική πορεία. Η εταιρεία έχει έδρα τη Ν.Σάντα Κιλκίς. Είναι ο αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων του ιταλικού ομίλου εταιρειών γαλακτοκομικών και φυτικών προϊόντων COOPERLAT, ενώ το 1999 η TORRE ABEE έγινε μέλος της GRUPPO FATTORIE ITALIA –COOPERLAT και έχει την διαχείριση και τη διανομή των προϊόντων της σε όλα τα Βαλκάνια.

 • Unilever Food Solutions

Η Unilever Food Solutions ασχολείται με το τρόφιμο από το 1880 έχοντας μερικές από τις πιο αγαπημένες μάρκες παγκοσμίως: Knorr, Hellmann’s, Lipton, Carte D’or και άλλες. Η εταιρία δουλεύει στενά με επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, από μικρά εστιατόρια, μέχρι ξενοδοχεία και μονάδες catering. Δημιουργεί προϊόντα τα οποία εξοικονομούν χρόνο στην προετοιμασία, χωρίς όμως συμβιβασμούς στη γεύση ή στο άρωμα, παρέχοντας ταυτόχρονα συνεχώς έμπνευση στον πελάτη για να διατηρεί το μενού του συναρπαστικό.